Smart Math Solutions

Despre Noi

Smart Math Academy este mai mult decât un program de pregătire. Este locul unde tu îți descoperi adevăratul potențial, unde înveți în ritmul tău și socializezi și cu alți colegi care trec prin aceleași emoții ca și tine. Suntem aici pentru a face acest proces să fie mult mai ușor și la finalul lui să-ți atingi rezultatul mult dorit.​

Fondatoare Smart Math Academy

Program de mentorat și pregătire intensivă pentru Examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională la Matematică.

Experiență didactică

Experiență didactică de 5 ani atât la nivel liceal cât și la nivel gimnazial.

Pasiune

O pasiune de aproape 15 ani pentru Matematică și științele exacte.

Stresul și presiunea sunt foarte accentuate, însă eu încerc creez o conexiune cu toți cursanții mei, vreau să vină la pregătire cu spor și relaxare pentru ca eu sunt aici sa îi învăț, să îi ajut să înțeleagă matematica și să lucreze cu ea. Sunt aici să le demonstrez că pot mult mai mult decât cred ca pot.

Am cursanți care și-au pus limita de 5 în Bacalaureat la mate și au obținut note de la 8 în sus sau cursanți care și-au dorit inițial un 7 la examen dar au obținut 10 curat la Matematică, de ce?

Pentru că și-au dat seama ca nu e capăt de lume sa rezolvi o integrală și nu e capăt de lume să pui o întrebare. Pentru că matematica se învățat zilnic practicând, nu o oră pe săptămână și feedback după o săptămână.

Am creat platforma pentru voi cu video-uri și exerciții rezolvate, cu definiții și formule, cu 10 întâlniri lunare plus întâlniri de susținere cu diferiți invitați care vă vor ajuta să vă gestionați stresul sau să fiți mai încrezători și puternici.

Vom trece prin toată materia pentru Bacalaureat, vom rezolva modele pentru bac și veți ajunge la rezultatele dorite.

Știu bine ceea ce pot să îți ofer, dar și implicarea voastrăcontează 100%, așa ca hai să facem echipă bună.

Fă cunoștiință cu mentorii tăi

Ștefania Georgescu

Bianca Măldan

Diana Chelariu

Natalia Iagher

Ca să treci de stres cu bine, ai psihoterapeut doar pentru tine

Numele meu este Lavinia Ghirbak și din punct de vedere profesional sunt psiholog clinician și psihoterapeut.

Rolul meu e să îți ofer ședințe de psihoterapie în format online pentru situaţiile de criză (managementul stresului, eşec academic, suprasolicitare intelectuală sau emoţională), cât și consiliere și suport psihologic pentru dificultățile psiho-emoționale. Acest format este accesibil tuturor, indiferent de distanța fizică.

Pe mine probabil nu mă vei găsi într-un cabinet clasic, însă sunt online, de oriunde. Sunt lângă tine în timp real, gata să te ajut în orice formă și prin orice mijloc folosindu-mă de avantajele tehnologiei și de pasiunea pentru psihologie.

Fii parte dintr-un program complet de pregătire pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

E șansa ta să primești o pregătire detaliată și structurată la matematică!

Scroll to Top