Smart Math Solutions

Ce spun elevii noștri?

Cu toții avem nevoie de oameni care să ne ofere feedback. Așa ne îmbunătățim. Experiența ta trebuie să-i ajute și pe alții, nu doar pe tine.

Cu toate că nu am fost prezent la o parte dintre sedințe, pot să zic că din reluări și din cele la care am apucat să particip că a fost extraordinar de bine structurat și foarte foarte de ajutor. Am început săptămânile astea să lucrez în mânie, de N ori mai mult decât înainte, asta exact din cauză că aveam toata materia bine structurată în paginile scrise săptămâna trecută, lucru care mi-a dat un boost mare de moral. Recomand sincer pentru orice elev în an terminal să participe la genul ăsta de workshopuri, mai ales dacă nu are pregătitor sau nu înțelege așa bine de la el. Keep on the good work, you rock!
Cristea Alexandru
Mate-Info
Mă bucur și eu foarte mult că am lucrat cu dvs!!! Mi-a plăcut foarte mult pentru că sunteți o persoană calmă și încercați să ii ajutați pe toți. În plus, m-a fascinat foarte mult faptul că mă făceați să rămân concentrată și să înțeleg totul mult mai ușor, datorită modului dvs de predare în care ne explicați totul pe “limba” noastră. Datorită dvs am reușit să-mi pun la punct anumite chestiuni care înainte nu prea aveau logică în capul meu. Vă mulțumesc!
David Georgiana
Tehnologic
Îți mulțumesc din suflet pentru că ai organizat acest curs fantastic! Orele au fost minunate, recapitularea a fost una cuprinzătoare și foarte bine explicată, mi-am găsit multe răspunsuri la nelămuririle mele. Mi-a plăcut absolut tot, nu am nimic de reproșat, iar ca recomandare este să o ții tot așa! Îți mulțumesc din tot sufletul pentru absolut tot. Ești superbă!
Hlihor Măriuca
Științe ale Naturii
Mă bucur foarte mult că am putut colabora! M-au ajutat mult orele de meditații pentru că mi-am fixat noțiunile și mi-am umplut golurile pe care le aveam din online. Să nu schimbați nimic, este foarte bine cum predați și cum gestionați fiecare copil Recomand sincer pentru orice elev în an terminal să participe la genul ăsta de workshopuri, mai ales dacă nu are pregătitor sau nu înțelege așa bine de la el. Vă mulțumesc pentru tot! Keep on the good work, you rock!
Albu Veranya
Științe ale Naturii
Îți mulțumesc foarte mult, ai apărut în calea mea când eram chiar foarte descurajata, nu găseam loc la meditații nicăieri pentru că mereu am crezut că mă descurc singura și nu este nevoie însă niște probleme m-au distras ultimele luni și după cum bine știi când pierzi antrenamentul pierzi concentrarea și ușor ușor tot, m-a ajutat enorm și sper sa trec cu bine peste asta. Orele au decurs super și ai o atitudine super faina, dacă ești profesoara trebuie sa îți spun că elevii tai sunt super norocoși. O să te recomand cu drag și celor care vin din urma noastră!
Zănoagă Elena
Mate-Info
Orele mi s-au părut bine puse la punct și pe înțelesul tuturor. Modul tău de predat ar trebui să fie în toate școlile, ar ușura viața elevilor. Nu știu dacă ai avea ceva de îmbunătățit, faci totul cum trebuie. Îți doresc mult succes în viitor și mulțumesc pentru ajutor! Am văzut unde mai trebuie sa pun accentul și unde aveam lipsuri!
Cernat Bianca
Tehnologic
Heiii, mulțumesc mult! Orele mi-au plăcut super mult ,am înțeles mult mai ușor noțiunile , dacă tu erai profesoara mea la clasă mergeam fericită la orele de mate. Mulțumesc încă o dată foarte mult pentru tot efortul depus și pentru răbdarea acordată, ai un stil de a explica minunat și faci matematica să pară mai ușoară! Heeei, am vrut doar sa te anunț că efectiv te ador. Am luat 8 la bac la mate și gândește te că în primul semestru era să rămân corigentă plus că dacă făceam un test de antrenament mai mult de 2-3 exerciții nu știam să fac și acum ,8?! Deci așa fericită îs!!!! Îți mulțumesc mult încă odată pentru tot!!! Mă bucur foarte mult că m-ai ajutat atât, fără tine nu cred că luam bacul la mate
Antal Andrea
Științe ale Naturii
Mulțumesc mult pentru tot ajutorul acordat, să știi că m-ai ajutat extrem de mult, acuma am mai multă încredere că am să iau bacul la mate. Orele au fost foarte relaxante, făceam mate într-o atmosferă foarte plăcută, fără să mă stresez sau ceva, iar modul tău de predare este excelent, am înțeles mereu matematica când explicai tu și sincer nu cred că trebuie să mai îmbunătățești nimica!!! Mulțumesc mult încă o dată Ioana pentru tot!
Clopce Cosmina
Științe ale Naturii
Meritați cele mai frumoase mesaje deoarece dvs mi-ați demonstrat nu doar mie ci și altor sute de elevi că matematica poate fi frumoasă dacă apelăm la cine trebuie și că trebuie să căpătăm încredere în noi pe parcursul acestui drum. Sunt profesori în toata lumea dar eu în viața mea de când mă duc pe la ore nu am văzut așa profesor ca dvs care să își ajute elevii în mod egal și să aibă răbdare, compasiune pentru meditații. Ador modul dvs de pregătire și cum lucrați cu elevii, acest lucru nu a făcut niciun profesor de la liceul meu cu atâta dorință și compasiune.
Gîlea Alexandra
Științe ale Naturii

Fii parte dintr-un program complet de pregătire pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

E șansa ta să primești o pregătire detaliată și structurată la matematică!

Scroll to Top